O nama

Watertaxi Holiday station in PorecŽelite li osjetiti obalu Istre na drugačiji način, onda smo mi mjesto za vas.

Uz prijateljske i profesionalne skipere nudimo jednodnevne izlete, vožnje, prijevoz do hotela, omiljene plaže ili kampa od jutra do kasno u noć.

Ako želite pobjeći od gradske gužve i zaboraviti stres, s društvom, obitelji ili voljenom osobom ili možda želite ići na more ili okupati se u jednoj od brojnih uvala, plaža i otoka, mi smo na raspolaganju. Želite li nezaboravan gastronomski doživljaj, sa svim najboljim što more ima za ponuditi, možemo Vam dogovoriti ručak u restoranu na Limskom kanalu – parku prirode koji se može doživjeti na pravi način jedino s mora..

holiday watertaxiNa raspolaganju imamo dva glisera, jedan veliki, luksuzni, kapaciteta do 12 ljudi, opremljen snažnim Stayer motorom, dok je drugi fisherman mediteranskog duha, kapaciteta do 8 osoba, opremljen sa Suzuki vanbrodskim motorom. Oba glisera imaju CE – certifikate te su opremljen sa sigurnosnom opremom, tako da je sigurnost naših gostiju na najvišoj razini.

Naše ideje i vizija cjelokupnog poslovanja je usmjerena ponuditi gostu pravi doživljaj, bilo da se radi o prijevozu na moru, smještaju ili kulinarskim delicijama. Našim gostima, želimo ponuditi i iskreno usmjeriti na ono najbolje što nudi.

Danas je tržište preplavljeno raznim ponudama popraćenih nesrazmjernim odnosom cijene i kvalitete. Slušajući potrebe i želje naših gostiju, želimo ispuniti sva Vaša očekivanja, jer najbolji gost je zadovoljan gost i to je naš moto.

Poznavajući ljude koji su uključeni u gastronomiju, bilo u unutrašnjosti Istre ili na moru, gostima ćemo preporučiti odlična mjesta koja će ispuniti svačija očekivanja.